frisk

äntligen så är jag frisk igen. Det är därför jag inte har skrivit på ett tag nu. Har praktist tagiet suttit på toa. haha
tror det beror på att jag börjat ta järntabletter nu. inte mer. hahaa. nä nu får jag se till att äta järn rik mat istället. jag pallar inte annars. haha

Bosse ska se hockey igen så jag ska väl ta det lungt och se nån film på datorn. kanske spela lite spel. vi får se :-)

ha de :-)

igår :-)

igår var väldigt kul. blev lite stressigt för vi skulle till christer och camilla för att gå igenom lite saker från farfar. Felicia blev så trött och började gnälla lite, men det gick bra till slut :-)
sen på eftermiddagen så kom crille med familj till mig och bjöd på kebab. jättegott :-) det är inte så ofta man äter det nu förtiden. haha men nu fick man blodad tand så bosse ska köpa hem en storförpackning från hans jobb. haha

På kvällen när allas barn somnat så kom camilla förbi igen och vi satt och hade trevligt, såg big brother och pratade om allt möjligt. riktigt trevligt :-)

Nu så vet jag inte vad jag ska göra. Carmen ska ringa efter hon slutat skolan men det är ett tag kvar. Kanske jag ska vila. men då blir jag väl ännu mer trött. haha. får se hur jag gör.

Blev måttligt road i morse faktist. Tarzan åt upp felicias frukost macka när jag var i rummet. grrr. men han vet så väl att han gjort fel. haha.

camilla ringde nyss och frågade om jag ville äta lunch på stan :-) jättekul att bli tillfrågad men som sagt är jag nog för trött för att fara nån stanns idag. blev bara 3 timmars sömn. (får skylla mig själv)

Ja vi får se om jag hinner skriva lite i eftermiddag och berätta om vad som blev hänt idag.


sätter upp en galen bild på felicia på brist på annan bild. haha

trevlig kväll :-)

idag börjde jätte stressigt med handling och hinna äta. men sen for Bosse på hockey och jag och Felicia gick till Carmen och Alexander och busade.hade jättetrevligt. V i försökte se en film men får nog se om den. haha. Det är ganska svårt att se film med 2 barn som springer omkring. :-)

Vid 4 tiden så for vi allihopa hem till mig och jag bjöd alla på lasangette. mums :-)
Sen fullt ös med barnen. Barnen fick även lite lördagsmys. Första gången Felicia provade popcorn. haha hon blev lyrisk.






:-)

god morgon allihopa. Igår var min mamma här och hjälpte mig med felicia eftersom jag fortfarande är lite yr.


Felicia busade på som vanligt. gullunge :-)




Sen vid lunch så snodde felicia mormors tallrik. haha




Om blodcentralen inte ringer idag så måste jag ringa. Idag ska jag nog bara ta det lungt och vila. kanske se en film och städa. kanske skriver mer sen, vi får se :-)

tis kväll

Ja då sitter man här igen. vilket liv. haha. nä men jag har inte mått bra dom senaste dagarna. det är därför jag inte har skrivit nått här. Det känns som jag ska svimma närsomhlest. men jag hoppas på att få provresultaten från blodcentralen innan veckan är slut. Bosse är hemma i morgon oxå för säkerhets skull. mår lite bättre men man vet aldrig.....
nu ska snart bosse se hockey på tv så jag ska se nån serie på datorn. har så mycket jag måste gå igenom och se men inte så mycket tid. haha
go kväll

Trött men glad

oj oj vilket ståhej. jag som inte mår nå bra idag. men men levde upp lite när min brorsdotter Amanda kom och lekte med mig och Felicia. Hon stannade bara ca 2 tim för felicia måste sova och jag ska nog passa på själv också :-)

Nu är då allt färdigt med rummen, tack och lov. får se om man hittar nått tt äta sen då Bosse for på hockey ikväll.
Men nu måste jag försöka få Felicia att somna. hon verkar fortfarande för uppspelt för att somna. Förhoppningsvis så lugnar hon ner sig snart :-) Är jättetrött själv då jag har lite feber :-(

god morgon mamma

Haha det var väligt trevligt att vakna idag, fick en känsla av hur det blir när felicia kan komma och gå själv till vårat sovrum.
Idag hade jag sovmorgon men vid kl 8 så knackade det på min dörr. Jag tittade upp och dörren öppnades och där stod Felicia och skrattade :-D  Hon har blivit så duktig på att öppna dörrar nu så man vet aldrig när en liten tjej kan titta in. Någonting man får tänka på i framtiden  haha.

Det gick inte att somna om efterjag hade busat en stund med gumman så det blev att stiga upp innan min mamma skulle fara hem igen. Efter Bosse kört hem henne så blev det storstädning. Vi har ju gjort om lite här så jag och Bosse har nu en var sin garderob i sovrummet. Blev mycket kläder att gå igenom. Även Felicias skulle kollas. Hon växer ju så fort :-)
Men jag känner att det blir nog mycket vila idag då jag inte känner mig helt kry. har nog nån infektion i kroppen :-(
Om det inte blir bättre så får jag nog omboka tiden på AF på måndag.

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe och hämta lilla damen som vaknat igen = )

trevligt

Ja det blev ju inte riktigt som det va tänkt ikväll. Det var meningen att jag och bosse skulle fara på bio och ha lite egentid men det sket sig. Jag mår inge vidare. Feber och illamående :-(
Barnvakten (mamma) stannade ändå och har trevligt utan vara barnvakt. Bosse är nu och köper lite godis så man kan tycka synd om sig själv haha. sen blir det mycket fim och mys med trevligt sällskap och nam nam :-)


Skitskoj dag med tjejerna :-)

Idag har varit jättekul. Detta är jättebra för mig. mår bra när jag får vara med mina vänner och skratta så här :-)

Felicia var ledig från dagis idag så vi busade hela förmiddagen.



en aningen tokig tjej. Jag sa åt henne att skratta åt kameran :-)

Sen vid halv 4 så var det bröllop :-) Linnea och Akram gifte sig :-) grattis!! det var jättekul att få träffa dom och vara med på deras speciella dag :-)




Familjen Westerlund :-) ♥

Efter bröllopet så for jag och Carmen och köpte en tårta till Linnea för att fira, sen hem till henne eftersom Akram skulle jobba. så det blev lite av en tjejkväll. skitkul!! ahah mycket bus och galna saker. haha men vad kan man tro med 3 galna tjejer under samma tak.

torsdag

hej hej. nu har jag nyss hämtat Felicia från dagis. hon var ute och lekte så jag slapp då klä på henne. haha. det är så kul att se henne med dom andra ute på dagis. dom hade visst tränat att gå med henne och det hade gått bra. frågan är ju bara hur, var ju lite borta som vanligt. om man håller i henne med båda händerna så går det ju jättebra. men annars blir hon nervös och sätter sig. Förhoppningsvis så börjar hon väl gå innan 2 års åldern. hoppas hoppas.

lilla tjejen

Felicia var på dagis så sent eftersom jag var på ett möte på AF. tack carmen för att jag fick åka med dig. Då behövde jag inte fara 45 min före :-) haha
Mötet var väl som vanligt väldigt tråkigt om vad som finns på AF hemsida. sen finns det ju alltid en som ska börja disskutera med föreläsaren. Jag vet att a-kassans regler är rätt dumma men ta det gärna personligt istället för på ett gruppmöte!!

Efter mötet så for jag och Carmen och tankade o sen vidare på solbacken. jag var så hungrig och Carmen med. Så jag bjöd på en sallad som tack för skjutsen :-D  Dom åt vi sen hemma hos mig före vi skulle hämta repektive barn.

Felicia sov ju mellan 8-10 i morse så jag hade sagt till dagis att hon nog inte behövde sova vid lucnh. Saken är den att hon var sååå trött nu när jag hämtade henne att hon somnade direkt jag la henne i sängen :-) men men, hon kan få vara uppe lite senare ikväll eftersom hennes mormor kommer :-)

ha de :-)

ons kväll

Hejsan :-D
Idag har varit en till dag fullt med roliga saker att berätta om.
Först tog jag och Carmen en promenad till Taste där Carmen bjöd på tjejlunch :-) jätte gott. tack igen för maten :-D


haha carmen löjlar sig när vi träffas :-)



Jätte god lasange :-D mums


Sen blev det promenad hem till carmen som skulle hämta hennes hund. Därifrån tog vi bilen hem till mig. (man kan ju inte få FÖR mycket frisk luft haha )
Hemma hos mig så drack vi lite kaffe och slappade som vanligt.




Men tillslut så var jag tvungen att säga hej då eftersom jag skulle hämta Felicia från dagis. Vid 3 kom bosse hem och vi for till blodcentralen. Det var meningen att jag skulle lämna blod men fick inte det idag eftersom jag har för lågt hb. Men dom tog lite blodprover så dom ska höra av sig sen. Är det ingen fara så ska jag börja med järntabletter men annars så ska jag till vårdcentralen. Det är bra att dom kollar upp orsak ändå :-)
När jag berättade om mitt läkarbesök jag hade i måndags så tyckte dom att det var dåligt av läkaren att inte ens ta blodprov på mig, istället så gav han mig tabletter direkt. Sköterskan sa att det lika gärna kunde vara en blödning i magen och att dom måste undersöka mig innan dom ger mig nått. Håller med totalt. men vi får väl se vad som händer. Förhoppningsvis så är det inget annat än att jag inte får i mig tillräckligt med järn.
Nä nu ska jag ta och äta lite middag innan det blir för sent. Får se vad det blir :-D
go kväll

hemma tillslut

Ja då har man kommit hem igen :-) det har verkligen varit en full dag.
Först kom carmen förbi hit innan vi åkte och hälsade på min morsa och fikade :-) mums. Tack för hjälpen carmen med bildena :-D  Efter det så blev det till carmen där vi tog det lungt och drack kaffe medan felicia lekte lite. Synd bara att jag blev tvungen att åka hem just innan linnea skulle komma :-(
Sen hem o äta middag och raskt iväg till ida. det va jättetrevligt även om det bara blev en liten stund. tror felicia hade mest kul för hon fick äta lite med idas barn och sen till efterrätt fick dom glass :-D

Nu äntligen är man hemma, Felicia sover och nu kan man bara sätta sig och slappa med en kopp kaffe :-)

go kväll alla. hoppas ni har haft en lika bra dag som jag :-)




trööött

hur tänker man igentligen? Felicia ville inte somna igår så det blev rätt sent. Därför trodde jag att hon skulle sova längre på morgonen, gör inget om jag sitter uppe lite sent då...trodde jag. haha
felicia vaknade pigg och allert kl 6 :-(    jag kan ju säga att mamma inte var lika pigg. haha. men men man får väl pimlpa kaffe för sen ska jag ta en promenad till carmen, undrar bara när jag vågar ringa... haha
ha de

Måndag

Ja så var man hemma från läkarbesöket. fick medicin så jag hoppas det blir bättre nu. Någon som jag dock har tänkt på mycket är att läkarna är rätt snabba på att skriva ut tabletter. Tabletter tar visseligen bort symtom men ej orsak...tänk på den ni :-D
sammanfattat så har jag haft en rätt skön dag och nu har vi nyss lagt gumman. Det blev lite tidigare än vanligt men hon var så himla trött. Nu ska jag nog ta en till kopp kaffe och slappa lite :-)
trevlig kväll :-)

hej :-D

Nu har jag startat en egen blogg :-) Det är så många som har en och det är ganska kul faktiskt.

just nu sitter jag och Carmen och dricker kaffe efter en prommis med hundarna :-) Hon ska nog hem snart så då ska jag ta och slappa lite. hihi. men sen  ska jag till läkaren för jag har haft så ont senaste tiden. skriver sen och berättar hur det gick.


RSS 2.0